- Ons verhaal -

Over Ons

Welkom bij Restaurant Oostkade. Een modern, trendy restaurant in de haven van Oud-Beijerland. Een sfeervolle, luxe plek waar je naar toe gaat om te genieten van een goed glas wijn, uitgebreid dineert of ‘gewoon’ even komt borrelen met vrienden en familie op ons terras. Goede muziek, mooie wijnen, heerlijke cocktails en een variërende kaart vormen de ingrediënten voor een gezellig samenkomen.   

Wij hebben in augustus 2022 onze deuren geopend en nodigen u van harte uit langs te komen. Reserveren kan via de website of telefonisch. 

 

Chef

Chef-kok Yorick Schaeffer stond als 18-jarige kok in de keuken van Werelds aan de Kade (het voormalige Oostkade). Hij leerde hier de eerste kneepjes van het vak. Na een periode bij andere restaurants en focus op zijn eigen bedrijf, De Karamelkoning, keerde hij na 3,5 jaar terug in Oud-Beijerland. Dit keer als chef-kok én eigenaar.

Als ondernemer en chef-kok is het Yorick’s droom gasten te ontvangen in zijn eigen restaurant. Samen met zijn rechterhand Alexander Janssens en team heeft hij de Oostkade een trendy twitst gegeven, met bovenal goed eten en een fijne, ontspannen sfeer. 

WADK Nov18 LaagResolutie-38